Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Posolić według uznania. Do gotującej się wody wrzucić porcję Makaronu Pełnoziarnistego Lubella. Gotować 5-7 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.
Skład
Mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista. W zakładzie produkcyjnym wykorzystuje się również jaja.
Składniki mineralne oraz błonnik w 100g makaronu ugotowanego
Fosfor 120 mg (17%)*
Mangan 1,23 mg (62%)*
Żelazo 2,06 mg (15%)*
Błonnik 3,4 g
*% referencyjnej wartości spożycia
Skład produktu
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.