Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 5 minut. Od czasu do czasu zamieszaj.
Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Skład produktu
Składniki: mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu ściółkowego (9%) (2 jaja na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma.
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.